Transferarea Programului de Invatare la Distanta “Lucrul Terapeutic prin Muzica cu Copii cu Dizabilitati”

Posted in Projects on 26th May 2016

Anul 2016 il dedicam transferarea Programului de Invatare la Distanta “Lucrul Terapeutic prin Muzica cu Copii cu Dizabilitati” la un Partener Local din Romania. Acesta este un proces care va dura cel putin in an, pentru ca vrem sa asiguram pastrarea calitatii inalte a cursului si a moderarii, si totodata imbogatirea acestui curs in baza feedback-ului primit de la absolventii din anii trecuti.

Acest proces de transfer este constituit din 5 etape. Tocmai am incheiat etapa a doua si a treia a acestui proces, etapa de consultare a Partenerilor Locali interesati printr-un chestionar de 19 intrebari si etapa de constituire a unui grup de lucru pentru acest proiect. Le multumim tuturor celor care au completat acest chestionar, contributiile lor fiind extrem de valoroase. Puteti citi aici analiza raspunsurilor la acest chestionar.

In urma analizarii acestor raspunsuri, am decis sa urmam in paralel doua arii de dezvoltare

1. Oferirea cursului in forma lui curenta (fara a fi acreditat) impreuna cu un formator din Romania, pentru a putea oferi practicienilor interesati acces la acest curs cat de curand posibil

2. Dezvoltarea cursului pentru a fi acreditat in viitor, crescand astfel valoarea cursului.

Am identificat Grupul de 10 persoane care vor face parte din acest proiect, parteneri locali care si-au exprimat interesul si disponibilitatea. Acest grup nu este exclusiv, iar daca sunteti interesati sa contribuiti in continuare la acest proiect, va rugam sa ne spuneti intr-un email la invatareladistanta@musicastherapy.org

Vom continua consultatiile cu acest grup de Parteneri Locali si va vom tine la curent cu desfasurarea urmatoarelor etape.

Newer: Conferintei de Comunicare Augmentativa "AAC Conference Romania" (Bucuresti)

Older: raportul de formare

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Share by Email