Publicatii

E-book “Terapia prin Muzica in Romania” – aceasta carte electronica reuneste peste 20 de lucrari prezentate de practicieni romani in cadrul conferintei “Terapia prin Muzica in Romania: Teorie si Practica, Prezent si Viitor” in Noiembrie 2015, la Universitatea Transilvania, Brasov.

“In drum spre armonie – Muzica, resursa in reabilitare si vindecare”, coordonata de Monika Szabo, Editura Primus, Oradea – o colectie de articole si studii de caz despre terapia prin muzica, scrise de psihologi, psihopedagogi si meloterapeuti care practica terapia prin muzica in Romania. Pentru mai multe detalii o puteti contacta pe Monika Szabo la lullaby1001@yahoo.com

Copii mai încrezători – Ghid de bune practici de dezvoltare socio-emoțională, coordonata de Teodora Duta - Cartea de față își propune să aducă o colecție de materiale valoroase în sprijinul educației socio-emoționale a copiilor cu vârste între 2 și 10 ani, materiale corespunzătoare celei de a II-a ediții a proiectului. În partea inițială a acestui ghid puteți găsi informații despre teoria educației rațional-emotiv-comportamentale, care stă la baza educației sociale și emoționale, despre importanța învățării prin joc și experiențiere, cât și despre utilizarea muzicii în învățarea și dezvoltarea emoțională și socială a copiilor. Click aici pentru mai multe detalii.

Daca doriti sa recomandati si alte carti in limba romana pe tema terapiei prin muzica, va rugam sa ne spuneti.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Share by Email