International site Romanian site

Sprijini

Pentru a ne asigura ca proiectele noastre au un impact de durata pentru Partenerii Locali si copii si adultii cu care lucreaza, este important sa oferim sprijin constant dupa ce interventia noastra directa s-a terminat. Aceste interventii ar putea fi unul dintre proiectele noastre de impartasire de abilitati timp de sase saptamani sau Programul de Invatare la Distanta.

 Exista cateva moduri in care Music as Therapy International poate oferi sprijin pentru Partenerii nostri Locali din Romania:

 Fondul de Instrumente: o noua initiativa

 In 2012 Music as Therapy International a lansat Fondul de Instrumente Muzicale. Acesta este o resursa pentru care puteţi face o cerere dacă aveţi nevoie să vă îmbogaţiţi colecţia de instrumente muzicale pe care le folosiţi în sesiunile de terapie prin muzică. Dacă sunteţi Partener Local de ceva vreme şi vreţi să înlocuiţi instrumentele stricate, sau sunteţi un nou Partener Local şi încearcaţi să vă faceţi prima colecţie de instrumente, sunteţi cu toţii invitaţi să aplicaţi pentru acest fond. Pentru mai multe detalii despre acest Fond şi procesul cererii, apăsaţi aici.

Desi aceasta este o initiativa relativ noua, am fost foarte incantati cand am primit feedback pozitiv de la dvs.:

“Am continuat aceasta munca pentru ca am fost sprijinita de formatorii nostri timp de 12 ani. Instrumentele muzicale care m-au ajutat sa imi fac munca, au fost donate de Music as Therapy International. Efortul continuu depus de ambele parti, au facut ca aceasta colaborare sa dureze in timp si ne-a ajutat sa dam un sens vietii persoanelor abandonate care nu mai aveau nici o speranta ca cineva sa mai ajunga la ele."  (Aura Filip, Partener Local din 2000, Centrul Pilot Techirghiol Romania)

Click aici pentru a vedea fotografii de la cei care au primit instrumente prin Fondul de Instrumente Muzicale.

Partnerii Locali trebuie sa scrie un studiu de caz in procesul aplicarii pentru Fondul de Instrumente. Click aici pentru a citi exemple de studii de caz trimise in trecut.

 Cere un telefon de sprijin

 Este inevitabil ca o persoana care lucreaza terapeutic cu copii sau adulti sa nu intampine dificultati. Poate ca aveti un client care nu mai raspunde la sesiunile de muzica sau poate ca v-ati plictisit de gama de activitati muzicale pe care le folositi si vreti idei noi despre activitati noi pe care le puteti introduce si moduri noi de a va dezvolta munca. Oricare ar fi dificultatea, noi suntem aici pentru a va sprijini. Un mod de a va sprijini este de a va oferi ceva timp unu la unu pentru a discuta despre problema intampinata.

Daca doriti sa cereti un telefon de sprijin, va rugam sa trimiteti un email la clinical@musicastherapy.org cu o scurta descrierea problemelor pe care doriti sa le discutati si va vom contacta cat de repede posibil.

Deasemenea, avem un numar de Parteneri Locali din Romania cu experienta cu care va putem face legatura. Acestia vor putea sa va ofere sprijin prin telefon, bazandu-se pe exeprienta lor proprie pentru a va putea ajuta in problemele cu care va confruntati.

 

Sprijin General

 Oferim tuturor Partenerilor Locali si studentilor programului de Invatare la Distanta buletine bi-anuale de sprijin prin email. Acestea sunt o oportunitate de a prezenta resurse noi sau informatii relevante, de a facilita comunicara in retea si schimburile de experienta si de invita noutati, cereri de sprijin clinic si un punct de vedere despre cum se dezvolta in Romania practicarea terapiei prin muzica.

In September 2013 vom putea afla direct despre experientele Partenerilor Locali! Patru reprezentanti ai Music as Therapy International vor calatori in Romania si vizita toti Partenerii Locali care au cerut o vizita. Va fi o oportunitate fantastica de a oferi supervizare si sprijin moral, precum si de a impartasi succesele.

 Evaluarea Formatorilor Locali

 Unii dintre Partenerii nostri Locali conduc sesiuni de muzica de mult timp si si-au impartasit abilitatile in mod natural cu alti membrii de personal la locul lor de munca. Insa acum cativa ani am fost abordati pentru a oferi consultanta in modul in care sa isi poata structura cursurile de formare si ce ar trebui sa includa in cursul lor. Ca raspuns la aceasta cerinta am dezvoltat cursul de Formare a Formatorilor, iar acum oferim sprijin pentru oricare Partener Loal care considera impartasirea abilitatilor lor. Pe langa oferirea de sfaturi, oferim si evaluarea structurii si continutului cursului si acordam o recunostere prin marca de calitate pentru cei care au atins un standard recunoscut. In ultimii doi ani am oferit stautul de curs recomandat pentru trei echipe de formatori romani.

"Ceea ce imi aduce satisfactii enorme este gandul ca acum sapte ani, echipa pe care am format-o la Scoala Speciala din Oradea, Romania, infloreste. Nu numai ca au un program de muzica foarte bun, insa acum ii formeaza si pe colegii lor! Nu mi-as fi imaginat niciodata ca munca mea initiala ar duce la o a doua si chiar a treia "generatie" de practicieni entuziasti!"  Cathy Rowland, Terapeut prin Muzica (Proiectul Oradea, 2002)

make a donation

how you can help

Gallery

facebook-button