Anul acesta oferim tuturor partenerilor noștri din România câteva oportunități de sprijinire a  programelor de lucru prin muzica. Ne-am gândit cu atenție la modalitățile prin care îi care putem sprijini pe partenerii noștri după ce am citit unele dintre răspunsurile lor la sondajul internațional pentru parteneri din 2020 (un raport complet al sondajului poate fi vizualizat aici, iar versiunea în limba română poate fi citită aici). Mai jos listam oportunitățile disponibile, inclusiv detalii despre ceea ce implică acestea:

Fondul de promovare: Recunoaștem modul in care promovarea unui program de muzica poate fi importantă pentru dezvoltarea ariei de acoperire a unei organizații, sau chiar pentru a promovarea terapiei prin muzica la scară mai largă. Dar înțelegem și că acest lucru poate fi dificil de făcut. Așadar, inspirați de apariția recentă la TV a Partenerilor noștri din Georgia și reflectând asupra propriilor noastre experiențe, le vom oferi Partenerii noștri români un Fond de Promovare, pentru a sprijini progresul eforturilor de promovare ale partenerilor noștri. Vom împărtăși partenerilor noștri la o dată ulterioară mai multe informații despre Fondul de Promovare, inclusiv resurse care vor menționa abordări precum contactarea ziarelor locale, comandarea fotografiilor profesionale, derularea unei campanii și utilizarea rețelelor sociale. Mai multe informații despre motivul pentru care am dezvoltat acest fond (care se mai numește și fondul nostru internațional de PR), puteți găsi aici.

Fondul pentru Instrumente Muzicale: Știm cu toții că instrumentele muzicale sunt cheie in folosirea muzicii. Dar chiar și cu multa grijă, uneori instrumentele se pot deteriora în timp dacă sunt utilizate în mod constant, sau uneori nu există suficiente instrumente muzicale disponibile pe măsură ce se dezvoltă programele de muzica. Prin urmare, Fondul pentru Instrumente Muzicale a fost creat pentru a oferi practicienilor care folosesc sau doresc să folosească în prezent muzica posibilitatea de a înlocui instrumentele deteriorate sau de a îmbunătăți resursele pe care le au deja. (Dacă sunteți interesat să aplicați pentru instrumente muzicale, aveti aici (can you please add here the link to the application form) formularul de cerere în limba română; și vă puteți uita la acest catalog dacă nu sunteți sigur ce instrumente muzicale sunt disponibile).

Vorbeste cu un Terapeut prin Muzica:  Unii Parteneri au sugerat, în răspunsul lor la sondajul Partenerilor internaționali, că ar fi util să vorbeasca cu un terapeut prin muzica despre programul lor de muzica. O întâlnire online cu un terapeut prin muzica (de maxim o oră) ar putea fi o șansă bună pentru Partenerii noștri de a cere idei noi pentru un client din sesiunile lor de muzică sau pentru un client nou cu care ar dori să încerce să folosească muzica. Sau unii dintre Partenerii noștri ar putea intampina dificultăți în sesiunile lor, iar un terapeut prin muzica ar putea ajuta să le rezolve. Sau poate că există doar alte întrebări care ar putea fi discutate cu un terapeut prin muzica.

Resurse noi: Anul trecut am creat câteva resurse în limba română pe care le-am împărtășit și partenerilor noștri (Activități muzicale pentru Adulți cu Dizabilități de Invățare și Persoane care Trăiesc cu Demență). Dar poate că Partenerii noștri ar dori o resursă pe o altă zonă specifică sau grup de clienți pe care nu l-am creat încă. Prin urmare, suntem încântați să va invitam să împărtășească orice sugestii pentru resurse noi.

Spune-ne povestea ta: Stim cat de importanta este împărtășirii poveștilor, deoarece este o oportunitate valoroasă de a ne gândi la propria muncă prin folosirea muzicii, de a ne aminti cum au fost lucrurile la început, cum sunt acum și de a informa viitorul. O poveste poate fi despre călătoria și experiențele unui partener în utilizarea muzicii sau despre cineva în sesiunile sale de muzica. Ne place să auzim poveștile partenerilor noștri și întampinam pe oricine dorește să împărtășească cu noi o poveste. Există două moduri de a ne spune o poveste: fie așa cum este scrisă, fie spunând verbal unui membru al echipei (fie în română, fie în engleză). În funcție de povestea partenerului nostru și de dorințele acestora, povestea lor poate fi publicata și în secțiunea Povești de pe site-ul nostru!

Alt prijin din partea noastra: Este posibil ca unii dintre partenerii noștri să-și dorească sprijin într-un mod pe care nu l-am menționat deja. Așa că am invitat, de asemenea, pe oricare dintre partenerii noștri români să ne spună cum îi putem ajuta, inclusiv detalii despre ce ajutor este nevoie, de ce și cine va beneficia.

Sperăm că oportunitățile de mai sus vor fi atrăgătoare pentru partenerii noștri din România și vom împărtăși actualizări despre orice sprijin pe care îl oferim partenerilor noștri pe parcursul anului, așa că urmăriți-ne…

Anunțați-ne dacă sunteți interesat de o oportunitate

Dacă sunteți unul dintre partenerii noștri români existenți și doriți ca programul dvs. de muzica să beneficieze de oricare dintre oportunitățile de mai sus, vă rugăm să ne dați mai multe detalii.